بررسی قیمت موزاییک صنعتی
در این مقاله سعی کردیم نگرش صحیح در رابطه با قیمت موزاییک صنعتی را با توجه به ویژگیهای اثر گذار در قیمت این موزائیک به شما ارائه دهیم.
موزاییک صنعتی از دو لایه زیر و رو تشکیل شده است. مواد تشکیل دهنده سطح رویه با سطح زیر متفاوت است. رویه تشکیل شده از سنگ دانههای ریز و درشت با ترکیب سیمان و مکملهای افزودنی. سطح زیرین یا بتن پایه، تشکیل شده از ماسه و سیمان است.
موزاییک صنعتی بسیار مناسب برای کف انبارها ، کف کارگاه صنعتی و همچنین کف سوله است . شما با توجه به نیاز پروژه خود در میان انواع موزاییکهای صنعتی بهترین گزینه را انتخاب و سفارش دهید . در قیمت تمام شده برای هر متر مربع موزائیک صنعتی، قیمت زیرسازی و اجرت اجرا هم اضافه خواهد شد. در نهایت قیمت موزاییک صنعتی برآورد از این چند فاکتور است.
قیمت موزاییک صنعتی مانند دیگر موزاییکها به عوامل متعددی بستگی دارد که از جمله این عوامل تأثیرگذار بر قیمت موزاییک صنعتی میتوان به متریال بهکاررفته در موزاییک صنعتی، ابعاد موزاییک صنعتی، رنگ و طرح آن اشاره کرد. ابعاد موزاییک صنعتی در ابعاد 30*30 و 40*40 به تولید میرسند که شما طبق محلی که میخواهید از موزاییک صنعتی و بودجه خودتان ابعاد مناسب را انتخاب کنید. قیمت موزاییک صنعتی برای هر مترمربع 140 هزار تومان برآورد شده است که این قیمت باتوجهبه سفارش مشتری نیز تغییر میکند.
جهت مشاهده قیمت انواع موزاییک اینجا کلیک کنید
کاربرد موزائیک صنعتی با توجه به قیمت
موزاییک صنعتی با توجه به ساختار و نوع تولیدی که دارد ، بسیار مورد استفاده در پروژه های بزرگ و صنعتی است . این موزائیک با استفاده از یک دستگاه خاص و روش منحصر به فرد تولید می شود . مزایا و ویژگی های خاص موزاییک صنعتی باعث شده که محبوبیت آن بین عموم مردم نیز افزایش پیدا کند .
این موزاییک نه تنها در پروژه های بزرگ بلکه با ابعاد کوچکتر در پروژه های کوچک و منازل مسکونی نیز قابل به استفاده است . به دلیل دوام بسیار بالایی که دارد در بسیاری از پروژه ها به کار گرفته میشود . ردپای موزاییک صنعتی را میتوان در پاساژها ، کفپوش کارخانه ها ، سالن کارگاه ها ، پارکینگ های طبقاتی ، فروشگاه های بزرگ و … پیدا کرد .
موزاییک صنعتی به دلیل مقاومت زیادی که در برابر انجماد دارد در زیبا سازی فضای سبز شهر نیز کاربرد دارد . جدول کشی دور باغچه ها ، جداسازی پیاده رو ها از فضای سبز ، میدان های بزرگ و … . قیمت موزاییک صنعتی با توجه به کاربرد گسترده ای که دارد بسیار مناسب تعریف شده است . با توجه به این کاربرد گسترده ، قیمت موزاییک صنعتی بسیار مناسب و اقتصادی است .
مقاله مرتبط: موزاییک پلیمری چییست؟
خصوصیات موزائیک صنعتی
از ویژگی های موزاییک صنعتی می توان به مقاومت بسیار بالای آن در برابر شرایط جوی اشاره کرد . موزاییک صنعتی با سه مرحله ویبره و 500 تن فشار پرس ایجاد می شود . مقاومت خمشی بسیار بالایی دارد . در برابر یخ زدگی و انجماد بسیار مستحکم است . در طرح و رنگ بسیار متنوع است .
سطح رویه موزاییک صنعتی کاملا همگن می باشد . موزاییک صنعتی دارای استاندارد 755 ملی ایران است . دو لایه موجود در موزاییک صنعتی با فشار زیاد به یک دیگر متصل شده و تراکم بسیار بالایی دارد . این چسبندگی به دلیل 500 تن فشار است که به لایه ها وارد می شود .
این ویژگی ها است که موزاییک صنعتی را تبدیل به یک کفپوش فوق العاده کرده است . موزاییک صنعتی در برابر ضربه هم مقاومت خوبی از خود نشان می دهد . وجود این خصوصیات عالی در یک موزاییک ، نشان دهنده کیفیت بی نظیر در ساخت و طراحی آن است . قیمت موزایک صنعتی ، با وجود این ویژگی های منحصر به فرد بسیار اقتصادی است . قیمت موزاییک صنعتی با توجه به این ویژگی ها تعریف می شود .
مقاله مرتبط: موزاییک گرانیتی چیست؟
روش نصب موزاییک صنعتی
روش اجرا موزاییک صنعتی به این شکل است که باید یک لایه ملات نیمه خشک را با شیببندی مناسب روی سطح مورد نظر پهن کنید . مقدار ضخامت ملات زیرسازی بستگ یه شرایط اولیه سطح زمین نوسان خواهد داشت اما معمولا با ضخامت ۱۰ میلیمتر اجرا میشود . بعد از اجرا صحیح زیر سازی نوبت به اضافه کردن دوغاب (پودر سنگ و سیمان با نسبت ۱ به ۲ ) است .
دوغاب را ضخامت ۲ تا ۵ میلیمتر روی سطح بتن نیمه خشک پهن کنید . اینک زمان آن است که موزایک صنعتی را بر روی سطح آماده شده قرار دهید . نحوه چیدمان و ترکیب رنگ ها کنار هم بستگی به سلیقه شما دارد .بعد از اتمام کار نصب موزاییک صنعتی با یک چکش پلاستیکی به موزاییک ضربه بزنید تا هوای داخل دوغاب و دوغابهای اضافی خارج شود .
نصب آسان و راحت هم یکی دیگر از ویژگی های موزاییک صنعتی است . با این تفاسیر قیمت موزاییک صنعتی بسیار مناسب تعریف شده و برای عموم پروژه های ساختمانی در دسترس است . با استفاده از رنگ های مختلف موزاییک صنعتی میتوانید روح تازه ای به منزل و ساختمان خود ببخشید.
اهمیت وجود موزاییک صنعتی در کارخانه
در محیطهای صنعتی، وجود کفپوش مناسب و با استحکام از اولویتها مهم میباشد. اگر کفپوش مصرفی در این مناطق استحکام کافی را نداشته باشد در درازمدت مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت. در کارخانهها و محیطهای صنعتی عبور و رفتوآمد ماشینآلات سنگین و سبک ناگزیر اتفاق خواهد افتاد.
همچنین ابزارهای صنعتی و ماشینهای تولید وزن زیادی را بر کف و موزاییک وارد میکنند. با توجه به این مورد و ترافیک رفت و آمد در کارخانه جات و محیطهای صنعتی وجود موزاییک و کفپوشی که استحکام لازم را داشته باشد امری ضروری و غیرقابلانکار است.
عموماً موزاییکهای صنعتی به روش پرسی و در ابعاد 40*40 تولید میشوند. روش تولید این موزاییکها نیز در استحکام آن تأثیر دارد. پرس کردن باعث میشود که استحکام و انسجام بین ذرات بتن بیشتر شود و همچنین آب میان بافتی آن خارج میشود.
موزاییک صنعتی ارزان
موزاییک ها انواع مختلفی دارند که هرکدام با توجه به ویژگی های منحصر به فرد خودشان برای سازگاری با محیزی خاص ساخته شده اند. همیشه ارزان بودن نشانه بی کیفیت بودن یک کالا نمیباشد. برخی از نمونه های موزاییک ارزان قیمت چه بسا کیفیت بیشتری هم از نممونه های گران قیمت دارند. به صورت کلی قیمت موزاییک هم مانند دیگر مصالح ساختمانی در حال نوسان است، اما به طور کلی متریال بسیار عالی برای استفاده به عنوان کفپوش در مناطق مختلف یک ساختمان به حساب می آید.
با روند اقتصادی حاکم بر کشور نمیتوان قیمت قطعی برای موزاییک تعیین کرد .اما این متریال با توجه به مزایا و طول عمر مفیدی که دارد در برابر دیگر کفپوشها از به صرفه ترین و اقتصادی ترین ها است. در بین انواع موزاییک، موزاییک صنعتی نیز قیمت مناسب تری دارد. قیمت موزاییک صنعتی، قیمتی معقول بوده و برای عموم قابل استفاده است.
موزاییک صنعتی رنگی
مزاییک به کفپوشش قالب سازی شده از جنس بتن متراکم گفته می شود. به دو روش پرسی و لرزش این بتن متراکم تهیه میشود. برای تولید موزاییکهای صنعتی رنگی فقط کافی است که در مواد اولیه این کفپوش، پودرهای رنگی اضافه شوند. به صورت کلی موزاییک ها دو لایه دارند :
- لایه رویی: قسمتی که رنگ موزاییک را مشخص میکند لایه رویی است . این لایه از موادی مثل ماسه ، سیمان ، سنگ دانه، پودر سنگ ، آب و پیگمنت های رنگی ساخته شده است.
- لایه زیرین: نقش این لایه تحمل فشار و وزن های سنگین ایت . دوراقع استحکام موزاییک وابسته به کیفیت مواد اولیه لایه زیرین یا نارین است.
تولید موزاییک های صنعتی رنگی، یکی از جدیدترین انواع موزاییک است. این موزاییک ها رنگ عمقی داردند به همین دلیل نور خورشید، رطوبت و تمامی عوامل خارجی بر رنگ موزاییک صنعتی بی تاثیر هستند.
مقالات پیشنهادی :
قیمت موزاییک حیاطی | انواع موزاییک حیاط