نرده سنگی – نرده بتنی – انواع نرده سنگی – مزایا و معایب – روش نصب

نرده بتنی

  مارادر اینستاگرام دنبال کنید

نرده سنگی ، زیبایی خاص و چشمگیری را به ساختمان شما میبخشد. امروزه طرح های متنوعی از نرده های سنگی در بازار به چشم میخورد. در ادامه این مقاله سعی کردیم انواع نرده سنگی و بتنی را  از حیث جنس بررسی کرده و اطلاعات کاملی به شما ارائه دهیم.

نرده سنگی
نرده صراحی

نرده سنگی و نرده بتنی

نرده سنگی و نرده بتنی یکی از زیباترین و محبوب ترین نرده های ساختمانی می باشند که در ساختمان های زیادی می توانید آن ها را مشاهده کنید. نرده سنگی خود به تنهایی دارای انواع مختلفی است که برخی از آن ها کاربردی تر و جذاب تر هستند. از این نرده ها می توان هم برای نمای داخلی و هم نمای خارجی ساختمان استفاده کرد.

نرده بتنی تراس
نرده بتنی تراس

انواع مختلف نرده سنگی

نرده سنگی دارای انواع مختلفی است که هر کدام از آن ها ویژگی های مخصوص به خود را دارند. از مهم ترین انواع نرده های سنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

نرده سنگی طبیعی

یکی از زیباترین و شیک ترین انواع نرده های سنگی، نمونه ی طبیعی آن ها می باشد که از سنگ های طبیعی ساخته می شوند و به همین سبب قیمت بالاتری نسبت به دیگر انواع دارا می باشد. به دلیل استفاده از سنگ طبیعی در این نرده ها، جذابیت و خاص بودن این نرده ها به میزان قابل توجهی زیبایی ساختمان را تحت تاثیر قرار می دهد.

نرده سنگی مصنوعی

به دلیل گران قیمت بودن نرده های سنگی طبیعی، افراد به دنبال ساخت نرده های سنگی مصنوعی رفتند تا در کنار زیبایی و جذابیت این نرده ها، بتوان هزینه ی کمتری برای آن پرداخت. از مزایای نرده های سنگی مصنوعی می توان به تنوع بیشتر، هزینه ی کمتر، وزن کمتر و … اشاره کرد. تمام این موارد باعث شد که نرده سنگی مصنوعی به مرور زمان جای نرده سنگی طبیعی را بگیرد.

برای ساخت این نرده های مصنوعی از بتن فرآوری شده کمک گرفته می شود تا بتواند مقاومت و استحکام لازم را داشته باشد. افراد می توانند با توجه به سلیقه و نمای خارجی ساختمان خود، یکی از مناسب ترین طرح های نرده سنگی مصنوعی را انتخاب کنند.

نرده سنگی صراحی

یکی دیگر از انواع نرده های سنگی، نرده سنگی صراحی می باشد که در بین تمام نرده ها، محبوبیت بیشتری دارد و افراد زیادی در ساختمان سازی خود از آن استفاده می کنند. این امر به دلیل مزایای بیشماری است که نرده صراحی دارا می باشد. این نرده های سنگی با استفاده از نرده های سنگی مصنوعی و آهکی ساخته می شوند که بر روی سنگ های تراورتن برش داده می شوند.

تنوع بالای طرح، مقاومت و استحکام بالای آن، ارزان قیمت بودن سنگ صراحی، کاربردی بودن آن و …. از مهم ترین مزایایی است که این سنگ دارا می باشد و شما می توانید با خیالی آسوده از آن در ساختمان های خود استفاده کنید.

نرده صراحی رزینی

یکی دیگر از انواع نرده های سنگی، نرده های صراحی رزینی می باشد که درون آن ها از میلگرد استفاده می شود تا در زمان نصب بتوانید به راحتی میلگرد را در محل نصب کنید. این کار باعث می شود که نرده در محل محکم تر نصب شود. این نرده ها از مواد پلیمری ساخته می شوند و در مقابل آب و سرما بسیار مقاوم هستند.

نرده صراحی
نرده صراحی

مزایای استفاده از نرده سنگی

  • به دلیل مزایای بیشماری که نرده سنگی نسبت به موارد مشابه خود دارد، محبوبیت آن در بین افراد بسیار زیاد است. در این قسمت مهم ترین مزایای نرده سنگی را برای شما بازگو می کنیم.
  • یکی از مهم ترین مزایای نرده سنگی نسبت به نرده های دیگر، زیبایی منحصر به فرد و شاخص آن می باشد. نرده های سنگی می تواند به ساختمان شکوه و جلال بیشتری بدهد و آن را بسیار شیک نشان دهد.
  •  نرده سنگی نسبت به نرده های دیگر دارای مقاومت بسیار بالایی است و می توان از آن سالیان دراز استفاده کرد. به دلیل طول عمر بالای این نرده ها، افراد زیادی به آن روی می آورند.
  •  این نرده های سنگی بسیار کاربردی هستند و به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارند، می توان از آن ها هم در نمای داخلی و هم در نمای خارجی استفاده کرد.
  •    یکی از مهم ترین مزایای نرده های سنگی، مقاومت بالای آن ها در برابر شرایط مختلف آب و هوایی می باشد به همین سبب به راحتی می توان آن را در نمای خارجی استفاده کرد. این نرده ها در برابر سرما، یخبندان، آفتاب شدید، رطوبت، آب و … مقاومت بالایی دارند و فرد دیگر نگران آسیب رسیدن به نرده ها نخواهد بود.
  •   نرده های سنگی را می توان به راحتی شست و شو داد و آن ها را تمیز کرد. زیرا بر خلاف نرده های چوبی، نرده سنگی در برابر آب مقاوم می باشد.
  •   از مزایای دیگر این نرده ها می توان به ضد حریق بودن آن ها اشاره کرد. در صورتی که ساختمان آتش بگیرد، این نرده ها باعث بیشتر شدن آتش نمی شوند.
نرده صراحی
نرده سنگی

بهترین سنگ برای نرده سنگی داخل و خارج ساختمان

همانطور که بیان کردیم نرده سنگی کاربرد های زیادی دارد و افراد می توانند از آن هم برای داخل ساختمان و هم برای خارج ساختمان استفاده کنند. برای ساخت این نرده ها می توان از سنگ های مختلفی استفاده کرد که هر کدام از آن ها مناسب مکان خاصی می باشند. در این قسمت شما را با برخی از آن ها آشنا می کنیم.

سنگ تراورتن

یکی از بهترین سنگ ها برای استفاده در نرده سنگی، سنگ تراورتن می باشد زیرا این سنگ مقاومت بالایی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی دارد و به راحتی می توان آن را در فضای خارجی ساختمان به کار برد.

سنگ گرانیت

سنگ گرانیت از دیگر سنگ هایی است که می توان از آن در نمای بیرونی ساختمان استفاده کرد زیرا مقاومت نسبتا خوبی دارد.

سنگ مرمریت و مرمر

سنگ های مرمر و مرمریت از بهترین و شیک ترین سنگ هایی هستند که می توان برای نرده های داخلی ساختمان از آن ها استفاده کرد. این سنگ ها برای فضای باز و خارج ساختمان خیلی مناسب نیستند زیرا مقاومت بالایی در برابر تغییرات شرایط آب و هوایی ندارند و ممکن است آسیبی به آن ها وارد شود.

نرده بتنی
نرده بتنی

مهم ترین نکات در مورد نرده سنگی

اگر قصد دارید از نرده های سنگی برای نمای داخلی و خارجی ساختمان خود استفاده کنید باید به نکات مختلفی دقت داشته باشید. از مهم ترین نکات در مورد نرده سنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

 در ابتدای امر باید بدانید که نرده ها را برای چه قسمتی از ساختمان نیاز دارید. به طور مثال نرده سنگی را برای درون ساختمان یا برای خارج ساختمان نیاز دارید؟ زیرا در صورت خرید نرده برای بیرون ساختمان باید توجه ویژه ای به مقاومت آن ها داشته باشید.

 اگر قصد دارید نرده سنگی از پیش ساخته و  نمونه ی صراحی را انتخاب کنید، باید بگوییم که سنگ چینی و سنگ مرمر مناسب ترین نرده ها برای شما می باشند.

 اگر شما در محیطی زندگی می کنید که سرما و باران در آن جا زیاد است بهتر است سنگ های مرمریت و بوکان را انتخاب نکنید. زیرا مقاومت آن ها در برابر یخبندان و باران، زیاد نمی باشد و ممکن است به مرور زمان نرده ها با مشکل مواجه شوند.

  زمانی که می خواهید نرده های سنگی را خریداری کنید، به تمام قسمت های آن توجه داشته باشید زیرا آسیبی حتی کوچک روی آن ها، ممکن است بیشتر شود و به طور کلی نتوانید از نرده سنگی استفاده کنید.

  در انتخاب طرح و رنگ نرده های از پیش ساخته شده دقت کنید تا هماهنگی لازم را با نمای داخلی و خارجی ساختمان شما داشته باشد.

آشنایی با نرده بتنی

اگر شما قصد دارید برای حصار بندی و بالا بردن درجه ی ایمنی ساختمان، باغ و ویلای خود از نرده استفاده کنید، نرده های بتنی بهترین گزینه برای شما می باشد. نرده های بتنی پیش ساخته در اندازه و طرح های مختلفی ساخته می شوند که شما می توانید بر اساس فضای مورد نظر خود، مناسب ترین اندازه و طرح را انتخاب کنید.

استفاده از این نرده ها مزایای مختلفی دارد که از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  •  نرده بتنی مقاومت و استحکام بسیار بالایی دارد و شما می توانید با اطمینان خاطر برای بالا بردن ایمنی فضای مورد نظر خود از آن ها استفاده کنید.
  • یکی دیگر از مزایای مهم نرده های بتنی، سرعت بالای نصب و استفاده از آن می باشد. اگر شما زمان کافی برای ساخت نرده های سنتی و متداول را ندارید، می توانید از نرده های بتنی از پیش ساخته استفاده کنید.
  •   مقاومت این نرده های بتنی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی بسیار بالاست به همین سبب شما می توانید در هر منطقه ی جغرافیایی از آن ها استفاده کنید.
  •  بالا بودن تنوع در طرح و رنگ در نرده های بتنی،از دیگر ویژگی های مثبت آن ها به شمار می رود که شما با هر سلیقه ای می توانید از بین آن ها مناسب ترین انتخاب را داشته باشید.
  •   اگر قسمتی از این نرده ها با مشکل مواجه شود شما می توانید به راحتی و با کمترین هزینه همان قسمت را تعمیر کنید.
  • علاوه بر موارد بالا، نرده بتنی عایق صدا می باشد و شما با استفاده از آن ها برای ویلا و ساختمان خود می توانید از ورود صداهای خارجی به داخل فضا جلوگیری کنید.
نرده سنگی صراحی
نرده سنگ مصنوعی

نصب نرده سنگی

نصب نره سنگی باید توسط متخصصان و کسانی که در این زمینه تجربه بالایی دارد نصب شود، زیرا تجربه باعث می‌شود تا نصب صحیح و دقیقی انجام گیرد و طول عمر نرده‌های سنگی نیز افزایش یابد و در محلی که نرده سنگی نصب می‌شود محکم هستند و لق نمی‌زنند.

در ادامه ما مراحل نصب را دقیق توضیح می‌دهیم.

نرده سنگ مصنوعی
نرده سنگی صراحی

مراحل نصب نرده سنگی

  1. در ابتدا نصب نرده اطمینان حاصل کردن از محل نصب نرده سنگی می‌باشد. در هنگام نصب برای نرده‌ها بالکن و تراس فاصله‌های نرده‌ها از یکدیگر باید اندازه عرض هر نرده باشد.
  2. سپس محل نصب نرده سنگی‌ها و مرکز تمام نرده‌ها با دریل سوراخ می‌شود.
  3. بعد از سوراخ کردن نرده سنگی و محل نصب، نرده سنگی‌ها را محل سوراخ شده را با مینی فرز مقداری کدر می‌کنند و صیقل را تا حدی از بین می‌برند.
  4. سپس میل‌گردهایی با طول 20 سانتی‌متر که برای محکم‌کاری تهیه می‌شود، 10 سانت از میل‌گرد را درون نرده سنگی و 10 سانت دیگر را درون محل نصب قرار می‌دهند تا از فرورفتن میل‌گردها به‌درستی، اطمینان حاصل شود.
  5. بعد از محکم‌کاری نرده‌ها با دستگاه اندازه‌گیری میلی‌متری، دقیق اندازه‌گیری می‌شود تا در هنگام نصب نرده سنگی مشکلی پیش نیاید.
  6. بعد از اطمینان سوراخ هی ایجاد شده در ابتدا را با چسب، میل‌گردها را فیکس می‌کنند و نرده و محل نصب به بهترین شکل به یکدیگر متصل می‌شوند.
  7. سپس نرده‌ها به مدت چند وقت استراحت می‌کنند تا نصب بی‌نقصی انجام شود و چسب‌ها خشک شوند. سپس سنگ بر روی نده را همراه با پیچ نصب می‌شوند.
نرده بتنی
نرده سنگی صراحی

مقالات پیشنهادی :

اکسسوری بتنی

سینک بتنی

گلدان بتنی

این نوشته در بلاگ ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *