قیمت موزائیک پرسی | بررسی موزاییک پرسی |مزایا ومعایب

قیمت موزاییک پرسی | موزائیک پرسی

بررسی قیمت موزاییک پرسی

وجه نهایی که مشتریان بابت هر متر مربع موزاییک پرداخت می کنند وابسته به چند عامل است که در ادامه شرح می دهیم:

  • اولین و مهم ترین عامل تاثیر گذار بر قیمت موزاییک پرسی ابعاد موزاییک است. در کارخانه موزاییک ها در ابعاد 30*30 ، 40*40 ، 50*50 ساخته می‌شوند. این ابعاد استاندار های تولید هستند اما برای افرادی که درخواست ابعاد کوچکتر و یا بزرگتر داشته باشند امکان سفارشی سازی وجود دارد.
  • دومین عامل مؤثر بر قیمت، جنس مواد تشکیل دهنده است. قطعا هرچه قدر این مواد مرغوب تر باشند، کارایی و عملکرد محصول هم بهتر است و به تبع از این قیمت محصول نیز بالاتر می رود. جنس مرغوب در ساخت موزاییک ها باعث می شود که مقاومت در برابر گرما و سرما و انجماد افزایش یابد.
  • سومین و آخرین عامل اثر گذار بر قیمت، زیرسازی اصولی موزاییک است. تاثیر گذار ترین عامل در عمر یک موزاییک انجام زیر سازی صحیح و اصولی است. پس شما عزیزان هرچه قدر زیر سازی بهتری در انجام پروژه خود داشته باشید در واقع به بهبود عملکرد موزاییک خود کمک کرده اید.
  • در نهایت با توجه به این عوامل قیمت موزایک پرسی مابین 40.000 تا 50.000 تومان در نوسان است .

⊗ قیمت سایر انواع موزاییک را اینجا ببینید


قیمت موزاییک پرسی با توجه به کاربرد

کاربرد موزاییک های پرسی بسیار گسترده است. با توجه به توع کاربرد مشخصه های مورد نظر نیز تغییر خواهد کرد. مثلا موزاییک که برای کف در یک محیط بسته استفاده می شود قطعا از تابش نور خورشید در امان است. پس در این پروژه نیاز نیست برای مقاومت در برابر نور خورشید هزینه کنیم. در مواقعی که موزاییک برای محیط های باز مانند حیاط استفاده می شود، قطعا باید مواردی مثل اسحکام و مقاومت در برابر سرما، حفظ رنگ و ظاهر در گذر زمان و تابش خورشید و … مورد توجه قرار بگیرد. هرکدام از این فاکتور ها می تواند عاملی برای تاثیر مقدار نوسان قیمت موزاییک پرسی باشد.

 

لایه های تشکیل دهنده موزائیک پرسی

لایه رویی و سطحی موزاییک زیبایی و جلوه موزاییک را مشخص می کند. مواد تشکیل دهنده آن سیمان، پودر سنگ، آب و سنگ دانه های معدنی رنگارنگ است. لایه زیرین از ضخامت بیشتری برخوردار است و تحمل فشار و انسجام موزاییک بر عهده این لایه است. با توجه به مواد تشکیل دهنده موزاییک پرسی، مشخص است که این مواد در طبیعت موجود است. همین امر باعث شده که قیمت موزاییک پرسی نسبت به دیگر موزاییک ها پایین تر باشد. این کاهش قیمت فقط به دلیل مواد اولیه است و تاثیری بر استحکام و استقامت آن ندارد.

موزاییک پرسی | قیمت موزائیک پرسی
موزاییک پرسی | قیمت موزائیک پرسی

روش‌ های تولید موزاییک پرسی

موزاییک پرسی، یک نوع موزاییک از جنس بتن متراکم است. تراکم موزاییک پرسی از دو طریق پرس و لرزش به آن القا می شود. موزاییک های پرسی طبق چیزی که گفته شد از دو لایه تشکیل شده اند اما موزاییک هایی که به روش ویبره ای تولید می شوند، تنها یک لایه دارند. برای تولید موزاییک پرسی دو لایه رویی و لایه زیرین به ترتیب داخل قالب مخصوص اضافه می شوند. مرحله بعد با فشار زیاد ایجاد شده توسط دستگاه پرس اتوماتیک و همچنین دستگاه بخار آب متراکم و دو لایه به یکدیگر متصل می شوند.

استحکام و استقامت موزاییک پرسی فوق العاده بالا است. بسیار با دوام بوده و در مقابل گرما و سرما و انجماد از خود مقاومت بالایی نشان می دهد. این ویژگی ها باعث می شود که کیفیت موزائیک پرسی به حد چشم گیری بالا باشد. قیمت موزاییک پرسی با توجه به این ویژگی ها و امتیازات که به همراه دارد بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است.

بررسی مزایا موزاییک پرسی

  • استحکام بالا: این استحکام ناشی از طریقه ساخت و مواد اولیه به کار گرفته شده در موزاییک پرسی است.
  • قیمت به صرفه و اقتصادی: قیمت موزاییک پرسی بسیار مناسب است و این به خاطر مواد تشکیل دهنده آن است که در طبیعت به وفور یافت شده. دوراقع مشتریان فقط هزینه ساخت آن را پرداخت می کنند.
  • وزن کم: وزن این موزاییک نسبت به سایر موزائیک های هم رده خود بسیار پایین تر است.

بررسی معایب موزائیک پرسی

نامناسب برای آب و هوای سرد و خشک. به دلیل وجود منافذ موجود در سطح و همچنین داشتن تراکم کمتر نسبت به موزاییک ها، مقاومت کمتری در محیط های سرد و خشک دارد. تنوع رنگی بسیار کم. فقط در رنگ های زرد و قرمز تولید می شوند که از طریق رنگ معدنی و گل ماش به موزائیک اضافه می شود. افزودن رنگ های دیگر به موزاییک به دلیل اینکه از فوق روان کننده ها در ساخت آن استفاده نمی شود امکان پذیر نیست. در برابر سایش مقاومت بسیار کم دارد. جنس لایه رویین این موزاییک مقاومت بسیار کمتری دارد. به دلیل وجود رنگ ها معدنی در ترکیبات لاییه رویی باعث شده که این لایه سایش پذیر باشد. فرسایش و از بین رفتن لایه رویی موزاییک باعث می شود که از زیبایی آن هم کاهش می یابد.

کاربرد موزاییک پرسی

موزاییک پرسی یکی از محصولات پر طرفدار در گذشته بود. زیرا از اولین موزاییک های ساخته شده است و محبوبیت زیادی در سال های اول تولید، به خود جلب کرد. در گذشته از این کفپوش در اکثر مناطق مثل حیاط ، پشت بام ، کف انواع محوطه ها و … استفاده می کردند.

با گذشت زمان و ورود موزاییک هایی با طرح و رنگ های مختلف، استفاده از این کفپوش کمرنگ تر شد. از طرح ساده کفپوش پرسی، در انجام زیر سازی ها استفاده می شود. این نکته را فراموش نکنید که به دلیل نوع تولید، این کفپوش استحکام فوق العاده بالایی دارد.

برای مکان هایی که زیبایی در اولویت نمی باشد، مانند کارگاه های تولیدی، انبار کارخانه‌جات،سوله ها، تعمیرگاه ها و … میتوان از این کفپوش بهره برد. به دلیل استقامت زیادی که دارند اگر به منازل قدیمی با دقت بیشتری نگاه کنید قطعا اثری از کفپوش بتنی پرسی را خواهید دید.

موزاییک پرسی شیاردار
موزاییک پرسی شیاردار

موزاییک پرسی حیاطی

امروزه استفاده از موزاییک در تمامی مناطق مرسوم شده است. موزاییک های پرسی حیاط در طرح ها و رنگ های مختلف تولید شده و در بازرا عرضه می شوند. همچنین با تولید موزاییک های پرسی شیار دار تحولی جدید در طراحی کفپوش حیاط ایجاد شد. با استفاده از موزاییک های شیار دار می‌توان طرح های بسیار زیبایی را برای کفپوش حیاط ایجاد کرد.

معمولا موزاییک های پرسی حیاط 10 مرحله ساب خورده و 100% گونیا هستند. از ویژگی های دیگر موزاییک پرسی حیاط می‌توان به مقاومت بالا در برابر ضربه، سطح رویه همگن، استاندارد 755 و … اشاره کرد. استفاده از موزاییک های پرسی هم از نظر زیبایی و هم از نظر اقتصادی انتخاب بسیار درستی است.

طول عمر بالای این موزاییک ها باعث می‌شود شما از هزینه های بازسازی و دردسر های تخریب در امان باشید. توجه کنید که حتما در زمان اجرا نکات اصولی را رعایت کنید و زیر سازی محکم و مهندسی شده را برای اجرا کفپوش موزاییکی خود رد نطر بگیرید.

تشخیص موزاییک پرسی مرغوب

با توجه به تنوع تولید در موزاییک های پرسی ، انتخاب و تشخیص موزاییک مرغوب از موزاییک بی کیفیت کمی سخت شده است. در ادامه نکاتی را برای تشخیص بهتر موزاییک های درجه یک به شما ارئه خواهیم داد:

اولین نشانه مرغوب بودن موزاییک پرسی داشتن استاندارد و گواهی نامه های 755 است که شامل آزمایشات فشار،سایش، خمش و دیگر آزمایش های بتن می‌باشد.

دومین نکته مواد استفاده از مواد اولیه درجه یک است.افزودنی های استفاده شده در تولید موزاییک باید با کیفیت و با ثبات باشند. برای نمونه استفاده از رنگ های شیمیایی آلمانی قابل مقایسه با رنگ های چینی نیستند. استفاده از رنگ های چینی در ساخت موزاییک به شدت از کیفیت آن می‌کاهد.

سومین نکته عیار مناسب سیمان است که باید به دقت رعایت شده و برای هر محصول متفاوت خواهد بود.

چهارمین نکته در ظاهر موزاییک مشهود است. در زمان خرید به خوبی به لبه های موزاییک توجه کنید. داشتن لب پریدگی و یا ترک های مویی و پوسته شدن سطح موزاییک نشان از بی کیفیتی آن دارد. داشتن حفره های ریز در سطح موزاییک نشانه خوبی برای خرید آن نخواهد بود. اگر در خرید خود نکات ذکر شده را رعایت کنید بدون شک خرید شما یکی از مرغوب ترین موزاییک های پرسی در بازار خواهد بود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *